(Sier)bestrating

Wij kunnen alles op het gebied van straatwerk alles realiseren, van eenvoudige paden tot uitgebreide sierbestrating. Vooraf ontvangt u van ons offerte en indien gewenst stellen wij een bestratinsplan op. Ook zorgen wij eventueel dat de bestaande bestrating wordt afgevoerd.

Bestrating

Voor zowel nieuw straatwerk als renovatie bent u bij ons op het goede adres. Of het nu gaat om gebakken stenen, betonstenen, betontegels, natuursteen, grind/split of opsluitingen, wij kunnen het allemaal leveren en aanbrengen.

Goede bestrating is niet alleen een kwestie van het correct leggen van klinkers. Ook andere zaken spelen een rol , zoals de gebruiksintensiteit en afwatering. Daarnaast is afstemming op de omgeving een belangrijk criterium bij o.a. de kleurkeuze. Op al deze gebieden kunt u van ons een gedegen en vakkundig advies verwachten.

Afhankelijk van de grootte van de klus voeren wij het straatwerk handmatig of machinaal uit.

Sierbestrating

Sierbestrating is een onderdeel dat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken. Een fraaie bestrating maakt uw tuin af! Bij Joop Goossens heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment stenen en tegels, zodat u de bestrating kunt kiezen die helemaal bij uw tuin past. Wij kunnen alles realiseren, van eenvoudige paden tot uitgebreide sierbestrating. Vooraf ontvangt u van ons een offerte en indien gewenst stellen wij een bestratingsplan op. Ook zorgen wij dat de bestaande bestrating wordt afgevoerd.

Sierbestrating is er in alle soorten en maten. Zowel natuursteen als fabrieksmatige (gebakken) steen hebben elk hun eigen voordelen. Ieder steentype heeft zijn eigen unieke toepassing en kenmerken. De kleur en uitstraling van natuursteen zijn specifiek voor de soort, terwijl de fabriekssteen tegenwoordig in allerlei (nieuwe) tinten en kleurcombinaties gemaakt kan worden. Wij helpen u graag bij uw keuze!

Basisschool 'de Meent' schoolplein bestraten

Basisschool 'de Meent' schoolplein bestraten

Chineeshardsteen met gebakken klinkers

Chineeshardsteen met gebakken klinkers

School

School

Tuinpad

Tuinpad

Bestrating met lijngoot en keer-elementen

Bestrating met lijngoot en keer-elementen

Voortuin en inrit

Voortuin en inrit

Hellingbaan

Hellingbaan