grondwerken

Ervaren en allround

Joop Goossens is inmiddels een vertrouwde naam in Venray en omgeving. Begonnen als hovenier is Joop Goossens uitgegroeid tot een veelzijdig en vakbekwaam bedrijf met een breed dienstenpakket. Het bedrijf, opgericht door Joop en Marian Goossens, bestaat uit een hecht team van 6 medewerkers en is juist door haar kleinschaligheid uiterst flexibel.

Kwaliteit en service staan bij Joop Goossens voorop. Onze vakkundige, snelle en betrouwbare manier van werken zijn daarvan het beste bewijs. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze oplossingsgerichte manier van werken. 'Kan niet' of 'te moeilijk' komen in ons woordenboek niet voor. Bij complexe projecten denken en zoeken wij met u mee tot de juiste oplossing is gevonden. Voor onze gemotiveerde en ervaren medewerkers is geen klus te moeilijk op uitdaging te groot!

Ons verhuurprogramma

Ons verhuurprogramma

Wij bieden een breed programma aan machines en ander materieel voor verhuur. Het betreft o.a. graafmachines die voor uiteenlopende werk- zaamheden inzetbaar zijn. Al ons verhuurmaterieel is van goede kwaliteit en keurig onderhouden.

Ons verhuurprogramma

Contactgegevens

De Spurkt 9b
5804 AR Venray
T 0478 511053
E info@joopgoossens.nl

Contact

Fotogallerij

Hier vindt u een aantal voorbeelden van ons werk, op de fotopagina vind u nog veel meer voorbeelden.